Thuis

JIANGSU HUI XUAN NEW ENERGY EQUIPMENT CO.,LTD

Bedrijfsprofiel

Het Materiaalco. van Jiangsuhuixuan New Energy, Ltd.

 

Bedrijfprofiel

 

       Het Materiaalco. van Jiangsuhuixuan New Energy, Ltd werd opgericht in Juni, 2016, is één van de smeedstukfabrikant vooral voor de smeedstukuitvoer. Wij bepaalden van in Jiangsu-Provincie van het medio-oosten van China met goede plaats voor overvloedig overzees vervoer en enkel 90km de plaats aan de luchthaven van Shanghai. Wij hebben vijf professionele installaties: vrij-matrijzensmeedstuk, het ruwe, thermische behandeling ring die en eindigt machinaal bewerkend rollen machinaal bewerken. Onze jaarlijkse productiecapaciteit is 80.000 ton voor divers van vrij-matrijzensmeedstukken, ring het rollen en gevormde smeedstukken.

      Wij hebben ondersteunende faciliteiten vooruitgegaan, zoals elk van 10000t&3500t-vrij-matrijs die hydraulische oliepersen, elk smeden van 8T, 5T, 3T-hamer, elk van Ф9000mm en Ф5000mm rings rollende machine, één reeks van in-en-uit materiële machine, 3 smedende exploitanten met de capaciteit 150tons, 50tons en 20tons, diverse opheffende voertuigen, aardgasovens, kamerovens, zaagmachines, boringsmachines, zwaar horizontal&vertical schuim, CNC machines, vliegtuigmalen en het boring machines, diepe holeboring machines enz., totaal meer dan 200 reeksen. Elk van deze machines verzekeren om de gecoördineerde procesdienst van ruw te verlenen eindigen machinaal bewerkend. onze klanten zijn rond de wereld, dankzij goede bedrijfplaats wij snelle oceaan, lucht kunnen verstrekken en het spoorwegvervoer, bereikte om het even welke plaats, op om het even welk ogenblik, om het even welke dienst van de problemen snelle reactie.

     Ons principe is Kwaliteit is Eerste. Zullen elke kwaliteits zeer belangrijke ponits van grondstof eindigen machinaal bewerkend, inpakkend en verzending de inspecteur hebben om de productiekwaliteitsbewaking te controleren en de 98%-productenpercenten van pas te verzekeren. En ons voer norm uit kan aan de internationale algemene norm, zoals JB/GB/EN/DIN/JIS/ASME/ASTM/ISO voldoen. Wij zijn de opleidingsbasis van het Smeedstukvereniging van China en na wij opstelling ons de TechnologieOnderzoekscentrum van Jiangsu Huixuan, spectrometerlaboratorium, testen de mechanische eigenschappen laboratorium, metallographic laboratorium en NDT laboratorium. Er zijn directe lezingsspectrometer, koolstof en zwavelanalysator, elektronische het testen van 300KN machine, hydraulische het testen van 600KN machine, effect het testen machine, metalloscope, van de zuurstofstikstof en van de waterstof etc. analysator, en kan de NDT test zoals UT, MT, PT uitvoeren en zo de productkwaliteit verzekeren.

    Wij kunnen het smeedstuk van gewicht van 0.5t aan 150t voorzien, en onze hoofdproducten zijn de hoofdschachten van de megawattwindenergie, waterkracht en thermische machtsrotoren, vervangstukken van het krachtcentrale de hulpmateriaal, schipsmeedstukken voor macht van neiging exle of aandrijving van het shafting, soorten de smeedstukken van mijnbouwmachines, stapschachten, grote toestelringen, zeeolie en gasingenieurssmeedstukken, oliesmeedstukken, speciale drukvatsmeedstukken en een anderen die in soorten het gebied van het zware industriemateriaal kunnen worden gebruikt.

    Wij worden gekwalificeerd door de classificaties zoals ABS, CCS, BV, LR, DNV, GL, Kr, NK, RINA en kregen de goedkeuringscertificatie. Naast dat, hebben wij PED ook de vergunning van de drukapparatuurproductie van TUV en „speciale materiaal productievergunning“. Wij bereiken ook sommige eer zoals „Jiangsu-Provincie High-tech en Nieuwe Onderneming“, „Jiangsu-Onderneming van de Provincie de Privé Technologie“, en“ de Windenergie Hoofdschachten van China top 10 Vervaardigend Onderneming „,“ Nationale Kwaliteitsbewakings Beste Toekenning van Voortreffelijkheid „,“ Jiangsu-Provincie Uitstekende Particuliere onderneming „,“ Jiangsu-Hoogte - kwaliteitsproducten „, „Jiangsu-van het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTEN Van het Verre Oosten Internationale de Kredietstandaardonderneming“.

     Wij nodigen de binnenlandse en buitenlandse handelaars uit om oprecht samen te werken en naar de gemeenschappelijke ontwikkeling te streven, om briljant samen te creëren! !

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

        Het Materiaalco. van Jiangsuhuixuan New Energy, Ltd werd opgericht in Juni, 2016, is één van de smeedstukfabrikant vooral voor de smeedstukuitvoer. Wij bepaalden van in Jiangsu-Provincie van het medio-oosten van China met goede plaats voor overvloedig overzees vervoer en enkel 90km de plaats aan de luchthaven van Shanghai. Wij hebben vijf professionele installaties: vrij-matrijzensmeedstuk, het ruwe, thermische behandeling ring die en eindigt machinaal bewerkend rolt machinaal bewerkt. Onze jaarlijkse productiecapaciteit is 80.000 ton voor divers van vrij-matrijzensmeedstukken, ring het rollen en gevormde smeedstukken.

JIANGSU HUI XUAN NEW ENERGY EQUIPMENT CO.,LTD
JIANGSU HUI XUAN NEW ENERGY EQUIPMENT CO.,LTD
JIANGSU HUI XUAN NEW ENERGY EQUIPMENT CO.,LTD
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : HUIXUAN

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 50 million-100 million

Opgericht Jaar : 2016

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China JIANGSU HUI XUAN NEW ENERGY EQUIPMENT CO.,LTD Certificaten China JIANGSU HUI XUAN NEW ENERGY EQUIPMENT CO.,LTD Certificaten China JIANGSU HUI XUAN NEW ENERGY EQUIPMENT CO.,LTD Certificaten China JIANGSU HUI XUAN NEW ENERGY EQUIPMENT CO.,LTD Certificaten